200 Turbo

De Audi 200 Turbo is een bijzondere auto. Een 2,3 liter 5 cilinder. Een Turbo en een K-jetronic benzine inspuitsysteem. De gruwel voor ieder LPG inbouwstation. Maar niet voor ons. Wij voorzien deze auto van een door onszelf ontwikkeld LPG systeem dat veel weg heeft van moderne G3 installaties. Alleen werkt dat van ons in de praktijk wat fijner dan een "echte" G3 installatie.....

 Audi 200 Turbo

Wij voorzien een dergelijke motor van een programmeerbare injectiecomputer. We monteren LPG dampgas injectoren op het spruitstuk, zo dicht mogelijk bij de inlaatklep. Daardoor wordt het backfire risico tot 0 gereduceerd.

Door de inspuitcomputer van diverse sensoren te voorzien, waaronder een inlaatlucht temperatuur sensor, koelvloeistof temperatuur sensor, lambda-sensor en een MAP sensor is de injectiehoeveelheid altijd juist afgesteld op de behoefte van de motor. Dit geeft maximaal vermogen bij een hoge efficiëntie en dus een normaal verbruik. De motor loopt daardoor ook enorm soepel en pakt onder alle omstandigheden mooi op.

Turbo en K-jetronic op LPG ? Voor ons geen probleem.

 
< Vorige   Volgende >