Innovate Motorsports

De Innovate Motorsports LC-2

Innovate Motorsports LC-2 

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik terughoudend ben geweest met de Innovate Motorsports producten.

De LC-1 was in veel opzichte qua package ideaal. Maar de kwaliteit liet te wensen over. De controller had last van een ietwat lage accuspanning, schoot vaak spontaan in calibratie-modus en er is een hele serie geweest die zeer veelvuldig stuk gingen zonder verdere reden.

Innovate motorsports heeft echter geleerd van haar fouten. Van de nieuwe LC-2 hoor ik enkel goede berichten. De "Package" is nog slimmer geworden met een afneembare kabel. De controller kan nu dus in het interieur geplaatst worden zonder dat er een enorm dikke stekker door het schutboard moet. De calibratie mogelijkheden zijn veranderd en minder noodzakelijk geworden. Er wordt nu gebruik gemaakt van de modernere LSU 4.9 sensor.

Het is nu dus een zeer volwassen controller geworden die bovenaan mijn lijstje is komen te staan. De waterdichte controller, de handige bedrading, de mogelijkheden voor digitale overdracht maakt het de ideale lambda controller. Ze is iets duurder dan de 14point7 controllers, maar dit maakt ze ruimschoots goed in kwaliteit.

De Innovate LC-2 is nu bij ons te koop. 

LC-2 Leveringsomvang 

 

 
< Vorige   Volgende >